Hva har vi gjort før?

Her er et utdrag fra våre aktiviteter høsten 2016.

Sommeravslutningen i juni 2016 gikk turen "ut i det blå" - til Bryn Gardsmeieri i Flendalen på omvisning med smaksprøver. Vi var også innom bakeriet til Bente Lise. Kvelden ble avsluttet på hytta til Marie-Louise i Bittermarka med god mat og hyggelig prat.

Septembermøtet: Vi var til skogs og samlet sopp med Mette Amdahl som god guide og soppkjenner. Kvelden ble avsluttet på Sønsthagen med kaffe og kake og så over soppene vi hadde plukket.

Høstmarkedet: Vi solgte produkter av markens grøde og sendte penger til Utdanningsfondet.

Oktobermøtet: Vi hadde besøk av Stine Akre som representerer Trysil Handelsstandsforening og fikk en fin innledning om hvordan det er å være ung butikkdriver i Trysil.

Novembermøtet: Det ble avholdt et ekstraordinært årsmøte pga at vi måtte velge ny president.

Desembermøtet: Tradisjonen tro kokte vi poteter  til lefsebaking og bakte siruptynnkake som vi solgte på stand på lørdag. En del av overskuddet sendte vi til Utdanningsfondet.

Januarmøtet: Vi var på besøk hos ordføreren vår på kommunehuset og fikk en interessant og lærerik om hvordan det var å være ordfører. Denne kvelden var vi så heldig å få besøk av Unionspresidenten vår Kirsti Guttormsen. Ikke verst med både ordfører og president på samme dag.

Februarmøtet: Vi var på yrkesforedrag hos Ingrid Brattestad på Lia Terapi, hun er psykomotorisk fysioterapeut og vi fikk en innføring i hva det går ut på.

 

 

  

Ingrid, Mona, Turid og Gro ved Bråtafallene. En glad gjeng!
Flotte omgivelser - flotte damer!
Turid steker og Bente Lise kjevler ut lefse på julemøte.